اولین کمیته تغذیه اضطراری در تهران
ایمن رها: اولین کمیته تغذیه اضطراری با هدف تنظیم سند ملی تغذیه اضطراری، همفکری درباب نیازهای تغذیه ای در وضعیت بحران، دستیابی به بهترین راهکارهای مدیریت و توزیع اقلام غذایی در وضعیت بحرانی و تعیین وظایف سازمان های متولی اجرا شد.
به گزارش ایمن رها به نقل از ایسنا، در این جلسه که با حضور علی نصیری، رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران برگزار شد، معاونان و مدیران این سازمان به همراه نمایندگانی از وزارت خانه های دفاع، بهداشت، شرکت بازرگانی دولتی ایران، مرکز پژوهش های غلات، وزارت اقتصاد، دانشگاه های علوم پزشکی و جمعیت هلال احمر به بحث و بررسی در مورد تغذیه اضطراری پرداختند.
بر طبق این گزارش، برنامه ریزی برای بهره گیری از حداکثر پتانسیل ها و امکانات جهت تأمین برنامه های تغذیه اضطراری و رسیدن به اطلاعات کاربردی برای مدیریت بهتر این حوزه در این جلسه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. همینطور مبحث تغذیه، بخصوص مساله نان در شرایط بحران، آموزش مردم در رابطه با تغذیه اضطراری و عرضه طرح «کوله زندگی» برای خانوارها بررسی گردید.
در ادامه، قانون مدیریت بحران، نقش سازمان هلال احمر در اجرای برنامه تغذیه اضطراری و ضرورت استفاده از تکنولوژی های پیشرفته در امر تغذیه اضطراری در زمان بحران هم تشریح شد.
علی نصیری، رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، در این جلسه برنامه های اجرا شده توسط سازمان همچون اسکان اضطراری، تأمین آب اضطراری، آموزش های مردمی و برگزاری مانورهای مختلف اشاره نمود و برنامه های پیش رو در جهت پیشبرد اهداف سازمان را توضیح داد.
صمیم مرادی روزبهانی معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران هم ضمن اشاره به اهمیت تغذیه اضطراری، بر لزوم برگزاری جلسات آتی و منظم این کمیته به شکل ماهیانه با هدف تحقق برنامه های مدون و جامع در زمینه تغذیه اضطراری تصریح کرد.
طبق گزارش سایت مدیریت بحران شهر تهران، شاهین مظفری معاون آموزش، بازتوانی و مشارکت اجتماعی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران هم در این جلسه به لزوم آموزش و گسترش فرهنگ کار تیمی در شرایط بحران اشاره نمود و پیشنهادهایی برای افزایش آموزش های گروههای امدادی و استفاده از آنها در مانورهای امدادی عرضه داد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب