بسته اخبار شامگاهی سرویس اجتماعی ایمن رها، ۲۴ بهمن

بوی بد زلزله در ترکیه، پیشبینی بارش های جدید و پایان موج هشتم کرونا در ایران

بوی بد زلزله در ترکیه، پیشبینی بارش های جدید و پایان موج هشتم کرونا در ایران به گزارش ایمن رها، بارش برف و باران طی یکی دو روز اخیر اغلب مناطق کشور همچون تهران را سفید پوش کرد، وضعیتی که منجر به لغزندگی معابر تهران و شروع به کار مدارس این استان با دو ساعت تاخیر شد. در این شرایط سازمان هواشناسی اعلام نموده که بارش ها همچنان ادامه می یابد و سه شنبه موج بارشی جدیدی وارد تهران می شود.


به گزارش ایمن رها به نقل از ایسنا، درحالی اغلب مناطق کشور طی امروز برفی یا بارانی بود، اعلام گردید که در ایام سه شنبه و چهارشنبه (۲۵ و ۲۶ بهمن) هم بارش در ارتفاعات و دامنه های زاگرس مرکزی، استانهای ساحلی دریای خزر، بخش هایی از دامنه های جنوبی البرز، نواحی غرب، مرکز، شمال شرق و شرق کشور ادامه می یابد. همینطور طی سه روز آینده بیشینه بارش در استانهای چهار محال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، جنوب و غرب اصفهان، شمال شرق خوزستان و شمال غرب فارس خواهد بود.
برای تهران هم بارش های پراکنده برف، وزش باد، کولاک برف و احتمال سقوط بهمن در ارتفاعات و در بعضی ساعات طی امروز و فردا (۲۴ و ۲۵ بهمن) دور از انتظار نیست و از پس از ظهر روز سه شنبه با ورود موج بارشی جدید به استان و بر مبنای خروجی فعلی مدلهای پیشبینی افزایش ابرناکی، بارش برف و باران، وزش باد و در ارتفاعات کولاک و پدیده مه و تا اواخر روز چهارشنبه (۲۶ بهمن) پیشبینی می شود. امروز اداره کل مدیریت بحران استان تهران در رابطه با کوهنوردی در ارتفاعات تهران هم اخطار داد.
لغزندگی معابر تهران اما سبب شد که بامداد امروز مدارس رودبار قصران و لواسانات تعطیل شوند و سایر مدارس مناطق ۱۹گانه آموزش و پرورش شهر تهران هم از ساعت ۹ و نیم بامداد باز شدند. در همین راستا مترو و اتوبوس های بی آر تی هم تا ۱۰ بامداد مجانی شدند.
بوی بد زلزله در ترکیه شمار جانباختگان زلزله شدید هفته گذشته با کانون شهر "قهرمان ماراش" در جنوب شرق ترکیه حالا از ۳۶ هزار نفر در هر دو کشور ترکیه و سوریه فراتر رفته، امدادگران به عملیات نجات و بیرون آوردن تعداد بیشتری از بازماندگان از زیر آوار ادامه می دهند.
امدادگران در شهر "قهرمان ماراش" ترکیه که کانون زلزله ویرانگر روز دوشنبه بوده، می گویند: اینجا هوا مسموم است، بوی تعفن از اجساد بلند می شود و بخاطر عملیات بازیابی در این شهر ابرهای غلیظی از غبار و خاکستر در هوا پخش شده است. همینطور "مارتین گریفیث"، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه اظهار داشت: مرحله نجات زلزله زدگان در ترکیه و سوریه درحال پایان است و الان فوریت در امدادرسانی به عرضه سرپناه، غذا، مدرسه و مراقبت های روانی-اجتماعی به نجات یافتگان تبدیل گشته است. او همینطور روز یکشنبه در بازدید از مرز ترکیه و سوریه در اطلاعیه ای اظهار نمود که سوری ها «به کمک های بین المللی نیاز دارند».
جزئیات بیشتر را اینجا بخوانید.
احتمال زلزله ۷ ریشتری در تهران زلزله ترکیه و سوریه اما توجه ها به زلزله احتمالی در تهران را هم افزایش داده است. امروز علی نصیری، رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در جریان تمرین دورمیزی برای زلزله احتمالی تهران اظهار داشت که «شهر تهران به علت نوع گسل هایی که در این شهر وجود دارد، پتانسیل وقوع زلزله هایی با توان لرزه خیزی با بزرگای هفت ریشتر را دارد.»
پایان موج هشتم کرونا در ایران
موج هشتم کرونا به پایان رسیده است و فعلاً در مورد احتمال بروز موج نهم بیماری هم نمی توان پیشبینی دقیقی داشت؛ چونکه کرونا غیرقابل پیشبینی است. هرچند که برخی این امیدواری را می دهند که شاید از تابستان آینده دیگر مساله ای با کرونا نداشته باشیم.

بروز پیک عفونت های تنفسی در فصل پاییز بار سنگینی به بیمارستان ها وارد کرد؛ بشکلی که برخی شهرها با کمبود داروهای درمانی عفونت های ریه هم مواجه گشتند و حتی در بعضی نقاطی که احتیاج به مداخلات جراحی بسته قفسه سینه (بدون باز کردن قفسه سینه) به علت بروز رخداد "آمپیم" است که طی آن چرک داخل پرده جنب ریه، حالت چسبندگی ایجاد می کند، وجود داشت، با نبود دستگاه مواجه بودند.

سال جاری عارضه "آمپیم" بیشتر رخ داده است که عموما به دنبال پیک عفونت های تنفسی بود؛ اما، دلیل دیگر می تواند این باشد که نوع پاتوژن های ویروسی تغییر کرده است؛ بشکلی که بیماری زاتر بوده اند که البته این هم مبحث جهانی بود. می توانید ادامه گفت وگوی دکتر سید احمد طباطبایی- عضو کمیته ی علمی ستاد ملی مقابله با کرونا را در اینجا بخوانید.
دعوت از تهرانی ها برای اهدای خون در ایام برفی پایتخت انتظار می رود که شهروندان تهرانی اهدای خون را یک لزوم حیاتی برای نجات جان بیماران بدانند و در این روزهای سرد زمستان هم مانند دیگر ایام سال، به مراکز اهدای خون سطح پایتخت رجوع کنند.
دکتر سید منتظر شُبّر- مدیرکل انتقال خون استان تهران از تهرانی ها درخواست نمود که در ایام سرد زمستان برای اهدای خون رجوع کنند. می توانید این خبر را در اینجا بخوانید.
عدم همکاری بانکها برای پرداخت وام اشتغال/کدام بانک ها به تعهداتشان عمل نکرده اند؟ طبق بند ب تبصـره ۱۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۱، مبلغ ۱۰ هزار میلیـارد تومان برای تسهیلات اشتغال به جامعه هدف سازمان بهزیستی اختصاص داده شده است و این درحالیست که به قول رئیس دبیرخانه اشتغال و کارآفرینی سازمان بهزیستی ۵۱ درصد این منابع پرداخت شده اما توزیع در بانکها کم بوده است. براین اساس رئیس دبیرخانه اشتغال و کارآفرینی این سازمان ضمن انتقاد نسبت به نحوه عملکرد بانکها در اعطای تسهیلات اشتغال به مددجویان، بانکهایی که به تعهداتشان عمل نکرده اند را اعلام نمود.
ادامه گزارش را اینجا بخوانید.
بهره برداری از سامانه تشخیص چهره در ثبت احوال سامانه تشخیص چهره با حضور وزیر کشور در روز ملی ثبت احوال رونمایی گردید. این سامانه امکان پردازش تصویر و تشخیص چهره بعنوان ورودی سامانه، از میان تصاویر موجود در پایگاه اطلاعات جمعیت کشور را فراهم می آورد.
هاشم کارگر رئیس سازمان ثبت احوال کشور ضمن اشاره به بهره برداری از سامانه تشخیص چهره، گفته است: سازمان ثبت احوال کشور در نظر دارد برای ارتقای کیفیت و تنوع خدمات به شهروندان در مورد استفاده از روش ها و ابزارهای نوین احراز هویت، تولید بدنه و تراشه کارت هوشمند ملی، ارتقاء و هوشمندسازی تجهیزات صدور شناسنامه، تولید اسکنرهای اثرانگشت و عنبیه، ابزارهای تصویربرداری و پردازش تصویر برای شناسایی و کشف جعل، تجهیزات امنیتی و ذخیره ساز و تولید کلید و گواهی الکترونیک، از ظرفیت و توان شرکتهای دانش بنیان هم استفاده نماید.
به نقل از ایشان، انجام مطالعه در این خصوص به منظور افزایش سطح اتقان اسناد و مدارک هویتی صورت پذیرفته است. در این رابطه تولید برخی نرم افزارهای مورد نیاز سازمان از راه شرکتهای دانش بنیان انجام می پذیرد. همینطور در تجهیز فناورانه مرکز داده و ادارات تابعه، از توان تولیدی شرکت دانش بنیان استفاده می شود.
چالش بزرگ سرقت های خُرد امروز گروه حوادث هم درگزارشی به مبحث سرقت های خرد و اثر آن بر ایجاد امنیت و احساس امنیت درمیان شهروندان پرداخته است. در ابتدای این گزارش آمده است: «گرچه خُرد در فرهنگ لغت با عبارت مترادفی چون حقیر، صغیر، اندک، کم، ناچیز و... معنا شده است، اما قرارگرفتنش در ادامه کلمه سرقت آنرا به چالشی بزرگ برای دستگاه پلیسی و قضایی کشور تبدیل می کند؛ «سرقت خرد» پدیده ای که به اذعان پلیس یکی از جدی ترین دغدغه های مردم است.»
در این گزارش شماری از مالباختگان سرقت تجربه خود از مورد سرقت واقع شدن را بیان نمودند و یک جامعه شناس هم تاکید کرده برای حل مسئله سرقت ابتدا باید ریشه های آن شناسایی شود، وی همینطور گفته که اگر پلیس احساس می کند که وظایفی دیگری هم دارد که سبب شده تا بر اقدماتش در مبارزه با سرقت اثربگذارد، لازم است که در این وظایف بازبینی شود، چون که چیزی مهم تر از امنیت در جوامع وجود ندارد.
متن کامل این گزارش را اینجا بخوانید.

برخی اخبار پربازدید امروز سرویس اجتماعی ایسنا:
دخمه هایی در غبار
شایع ترین علایم «کاوازاکی»
توضیح فراجا در رابطه با ویدیوی مامور پلیس در کرمانشاه
تغییر برخی دکه های روزنامه به کتابفروشی و صنایع دستی/ ضرورت خروج ۲۵ شغل مزاحم از تهران




منبع:

1401/11/25
10:17:59
5.0 / 5
514
تگهای خبر: آموزش , امدادرسانی , امنیت , بازی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
imenraha.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ایمن رها محفوظ است

ایمن رها

تجهیزات آتش نشانی و ایمنی و فروش و شارژ کپسولهای آتش نشانی