تهیه اطلس نقاط بحرانی در استان تهران
به گزارش ایمن رها، مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران از تهیه اطلس نقاط بحرانی و لطمه خیز آگاهی داد و بر ضرورت لایروبی رودخانه ها اصرار کرد و اظهار داشت: ستاد بحران در دوران پساسیل کنار مردم است.
به گزارش ایمن رها به نقل از ایسنا حامد یزدی مهر پس از ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران درباب جلسه بررسی مشکلات و مسائل سیل مردادماه فیروزکوه در منطقه «مزداران» که روز گذشته با حضور محسن منصوری، استاندار تهران برگزار شد، اظهارکرد: طی دیدار چهره به چهره با مردم «مزداران» پای مشکلات و مسائل مردم این منطقه نشستیم و درباب اقدامات انجام شده گزارش عملکردی به مردم عزیز ارائه دادیم.
وی با اعلان اینکه از ۷ تا ۱۰ مرداد ماه ۱۴۰۱ روستای مزداران چهار مرتبه تحت تأثیر بارش شدید و ناگهانی ناشی از بارش های مانسون قرار گرفت، اظهار داشت: آخرین بارش حجم بالایی از خسارت جانی و مالی را در این روستا برجای گذاشت و الان با گذشت حدود ۴۳ روز اقدامات مناسبی جهت کم شدن آلام مردم سیل زده انجام شده است و معتقد هستیم که مردم نباید احساس کنند در دوران پساسیل تنها هستند و نسبت به لطمه های وارد شده به آنان بی توجهی می شود.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران از تهیه اطلس نقاط بحرانی و لطمه خیز استان تهران آگاهی داد و اضافه کرد: طبق بررسی های تیم بازرسی مدیریت بحران از منطقه «مزداران» متأسفانه باتوجه به حجم بالای بارش دریافتی، خاصیت های محیطی، نبود پتانسیل های محیطی جهت دریافت این میزان از بارش و مهم تر از همه دستکاری های محیط بوسیله ساخت و ساز تأسیسات، تغییرات کاربری اراضی، عدم طراحی سیستم زهکشی مناسب و عدم رعایت حریم بستر رودخانه منجر به خسارت های اقتصادی شد بدین سبب تهیه اطلس نقاط بحرانی و لطمه خیز اقدام مناسبی جهت پیش گیری از حوادث طبیعی است.
وی با اشاره به این که شهرداری ها، دهیاری ها و فرمانداری متولی برخورد با ساخت وسازهای بدون مجوز هستند و در این خصوص مکلف به انجام اقدامات پیشگیرانه شده اند، اظهار داشت: موضوع مهم هم اکنون اقدام درباب رفع لطمه و خطر کانون های سیل خیز است که بر عهده این دستگاهها گذاشته شده است.
یزدی مهر با تأکید بر همراهی مردم در دوران پساسیل اظهارکرد: در جریان سیل اخیر ستاد مدیریت بحران تمام قد پای کار بود و یکی از با اهمیت ترین مواردی که پس از بحران باید به آن توجه داشت، ادامه کمک ها و حمایت ها است که همیشه مورد تاکید این اداره کل است.
مدیر کل مدیریت بحران استانداری تهران اظهارکرد: فعالیت ماشین آلات، نیروهای امدادی و اعضای ستاد مدیریت بحران تا آن زمان که مردم بخواهند و نیاز به کمک حس گردد، ادامه دارد و در این خصوص هیچ قصوری پذیرفتنی نیست.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، وی به مرحله باز توانی بعد از ایجاد بحران اشاره نمود و اظهار داشت: اسکان موقت سیل زدگان، بازسازی و اقدامات عمرانی مناطق سیل زده، بازگشایی تمام مسیرهای روستایی متأثر از سیل، نظارت و رصد ویژه بر لایروبی مسیل ها و رودخانه ها و تاکید بر تسریع در پروسه لایروبی رودخانه از موارد مورد پیگیری بوده است.
منبع: imenraha.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب