شروع به کار شادمهر عقیلی از محله های تهران تا فعالیت در لس آنجلس

شروع به کار شادمهر عقیلی از محله های تهران تا فعالیت در لس آنجلس در سال 76 بود که پای شادمهر عقیلی به صورت جدی به صدا و سیما باز شد و با اشخاص بزرگی چون فواد حجازی، خشایار اعتمادی و علیرضا عصار آشنا شد.


شاید به جرات بتوان گفت مهاجرت شادمهر عقیلی به خارج از کشور، یکی از بزرگترین ضربه ها به هنر بعد از انقلاب این کشور بود. شادمهری که شاید هنوز هم منتظریم تا یک اتفاقی، معجزه ای رخ بده و دوباره به ایران برگرده و این همه آهنگ خاطره انگیز را برایمان اجرا کند.

زندگی شخصی:

شادمهر عقیلی متولد 7 بهمن 51 است و فرزند آخر یک خانواده 7 نفره بود. از خانواده اش الان تنها مادر و خواهرش در قید حیاتن و پدر و برادرانش را در جوانی از دست داد. از همان کودکی علاقه به موسیقی داشته و با سوت سعی میکرده تا ملودی هایی که دوست دارد را به نوعی بنوازد. از طرفی هم با دیدن نوازندگی برادر بزرگتر به موسیقی و ساز بیشتر علاقه مند شد. در 16 سالگی گام های جدی و جدیدی در موسیقی برداشت و با پیانو مسیر موسیقی حرفه ای را شروع کرد و از طرفی وارد هنرستان موسیقی برای ادامه تحصیل شد. در هنرستان ابتدا ترومپ مینواخت و بعدها ساز ویولن را به عنوان ساز تخصصی خویش انتخاب کرد، اما هیج وقت خودش را محدود نکرد و دیده شده که علاوه بر پیانو و ویولن سازهای دیگری همچون گیتار بیس و در بعضی شایعات میگویند سنتور هم مینوازد. خلاصه که مسیر زندگی شادمهر از همین هنرستان شروع شد و از همین هنرستان پایش به صدا و سیما باز شد. در سال 76 بود که پای شادمهر عقیلی به صورت جدی به صدا و سیما باز شد و با اشخاص بزرگی چون فواد حجازی، خشایار اعتمادی و علیرضا عصار آشنا شد. در آن سالها موسیقی ایران بیشتر علاقه به موسیقی سنتی داشت و موسیقی های دیگر خیلی هنوز به جامعه معرفی نشده بود.

 

دوران حرفه ای شادمهر عقیلی

در سال 76 که رفت و آمدش در صدا و سیما بیشتر شد، آلبوم بی کلام بهار من را منتشر کرد. آلبوم بهار من در واقع بازسازی و باز اجرای قطعات قدیمی از موسیقیدانان بزرگی چون غلامحسین بنان، محمد نوری، گلپا و … بود که با استقبال زیاد مردم و حتی خود صدا و سیما مواجه شد و هنوزم که هنوزه از این قطعات در صدا و سیما استفاده میشود بدون اینکه اسمی از شادمهر عقیلی برده شود. اما ایجاد روابط برایش عاقبت خوشی داشت و در سال 77 در آلبوم فصل اشنایی در کنار بزرگانی چون قاسم افشار، خشایار اعتمادی، حسین زمان و علیرضا عصار ایفای نقش کرد و ترک معروف و فوق العاده معبود را منتشر کرد. معبود شادمهر عقیلی باعث شد تا کم کم نام و سبک شادمهر عقیلی مطرح شود. از طرفی در همین آلبوم با علیرضا عصار قطعه باغ زندگی را مشترکا اجرا کردند.

اما در سال 77 بود که شادمهر عقیلی جدیدی رونمایی شد و دیگر بحث ظهور یک ستاره جدید در میان بود. در سال 77 شادمهر پس از آشنایی با بهروز صفاریان و نیلوفر لاری پور، تصمیم به انتشار یه قطعه به نام مسافر گرفتند. اما بعد از چرخش های مختلف، سرانجام قطعه مسافر تبدیل به آلبوم مسافر و اولین آلبوم رسمی با کلام شادمهر جدید شد. همکاری با نیلوفر لاری پور، فرید احمدی و حضور بهروز صفاریان، باعث شد تا آلبوم مسافر شادمهر عقیلی از موفق ترین آلبوم های بعد انقلاب نام بگیرد.

اما موفقیت های شادمهر به همینجا ختم نشد و شادمهر عقیلی در سال 78، با کمک بهروز صفاریان، محمد علی بهمنی، سیاوش قمیشی، پدرام کشتکار، نیلوفر لاری پور و … توانست آلبوم موفق و فوق العاده دهاتی را منتشر کند. به گواه شرکت منتشر کننده و خیلی از موسیقیدانان برجسته، آلبوم دهاتی شادمهر عقیلی، پرفروش ترین آلبوم موسیقی بعد از انقلاب است.

از همین آلبوم دهاتی بود که حواشی های شادمهر عقیلی شروع شد و حتی کسانی که در کنار او توانستند به اسم و رسمی برسند، شروع به تخریب وی کردند. در این برهه زمانی شادمهر برای کسب رضایت و توجه تندرویان قطعه یاس کبود را منتشر کرد تا بتواند نظر آنها را هم جلب کند. در همان سال 78 هم یک آلبوم بی کلام دیگر به نام نغمه های شرقی منتشر کرد که بازاجرا و تنظیم جدیدی از قطعات قدیمی بود.

یکی از نقاط عطف کلیدی در مهاجرت شادمهر، بازی در فیلم پر پرواز ساخته خسرو معصومی است که فیلمنامه آن را هم کیانوش عیاری نوشته بود. داستان این فیلم به نوعی بعدها داستان زندگی شادمهر میشود و شادمهر پس از انتشار آلبوم موفق پر پرواز در سال 79 و دست و پنجه نرم کردن با مسائل مجوز برای آلبوم های بعدی، بالاخره در تابستان سال 81 وطن را برای همیشه ترک کرد.

شادمهر درابتدای مهاجرت ابتدا به کانادا رفت و سپس به آمریکا مهاجرت کرد و در دوران غربت آلبوم های زیادی را هم منتشر کرد. آلبوم های آدم فروش، خیالی نیست و پاپ کورن محصول سال های اولیه مهاجرت هستند که خیلی چنگی به دل نزدند اما باز هم هنر متفاوت شادمهر در آنان مشاهده میشد و با استقبال مردم مواجه شد. بعد از پختگی در مهاجرت سال 88 سال شکوفایی دوباره شادمهر بود.

در سال 88 شادمهر آلبوم تقدیر را با 8 ترک منتشر کرد که در آن از اشعار مونا برزویی و الناز اسفند فرد استفاده کرده بود به لطف همین اشعار و آهنگسازی فوق العاده خود شادمهر، این آلبوم با استقبال بی نظیر و فوق العاده ای مواجه شد و حتی قطعه تقدیر در لیست ماندگارترین آهنگ های تاریخ موسیقی ایران هم قرار گرقت.

پس از مهاجرت هم شادمهر به روابط داخل ایرانش ادامه داد و همکاری های با نیلوفر لاری پور، فرزاد حسنی، علی لهراسبی، مونا برزویی، یغما گلرویی و در آنور آب هم با مهستی و دیگر خوانندگان و موسیقیدانان همکاری داشت.

یکی از موفق ترین همکاری های بعد از مهاجرت و آنور آبی شادمهر با ابی خواننده بزرگ و پرطرفدار بود که حاصل این همکاری آهنگهای اجتماعی و موفق رویای ما، یه دختر و کار احساسی نوازش بود که با استقبال فوق العاده ای مواجه شدند و با گذشت این همه سال، هنوز هم در خاطر علاقه مندان مانده است.

شادمهر در چندین سال گذشته هم بسیار موفق و فعال عمل کرده و توانسته آهنگ های پرطرفدار و فوق العاده زیادی را منتشر کند. از یک طرف همکاری اون با چهره جنجالی ریحانه پارسا و همچنین راه اندازی سایت شرطبندی باعث شد تا ایراداتی به او وارد شود که خیلی زود به دست فراموشی سپرده شد.

کارهای اخیر شادمهر نظیر همچون بی احساس که پربازدیدترین آهنگ سال 99 بود، خواب خوش، برنده، بارون دلم خواست، میترسم و … بود که باعث شد تا اسم شادمهر همواره در لیست برترین های ماه و حتی سال قرار بگیرد و با هربار انتشار آهنگ جدید شادمهر، نام او و آهنگ های او در گوگل و موتورهای جستجور بسیار ترند شود.

 از لحاظ زندگی شخصی هم شادمهر در ابتدا با دختری به نام ژینا کلانتری آشنا شد و آهنگ معروف ژینا گل من را برای او خواند و از لحاظ صمیمیت و نزدیکی دگیر همگان فکر میکردند که این دو با هم ازدواج و زندگی خوبی خواهند داشت. اما برنامه مهاجرت شادمهر همه داستان ها را بهم ریخت بعد از مهاجرت شادمهر کلا همه چی دود شد و هوا رفت.

شادمهر در سال 90 و در 39 سالگی با ملیسا دختر فیلیپی الاصل در آمریکا آشنا میشود. ملیسا در ابتدا در یکی ویدیوهای شادمهر در نقش یک رقاص ظاهر میشود و سپس آشنایی و صمیمیت میان این دو باعث ازدواج میشود و هم اکنون شادمهر دارای یک دختر به نام ملینا میباشد.

شادمهر خواننده ای بود که در حقش بسیار جفا شد. کسی که به نوعی پرچمدار موسیقی پاپ بود و راه را برای خیلی از موسیقیدانان و خواننده ها باز کرد و اما خودش به خاطر بی مهری های مسئولین نتوانست در کشورش بماند و در این راه فعالیت کند. از محبوبیت شادمهر عقیلی در این سالها چیزی کم نشده و حتی اضافه تر هم شده و هنوز شاید امیدواریم، روزی شادمهر عقیلی در ایران برایمان بخواند. با آرزوی موفقیت برای شادمهر عقیلی عزیز.

همه آهنگ های شادمهر عقیلی جدید و قدیمی را به صورت کامل میتوانید از دی ال تو موزیک دانلود کنید.

 

1400/05/17
17:42:11
5.0 / 5
865
تگهای خبر: رپورتاژ , تخصص , سایت , مجوز
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳
imenraha.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ایمن رها محفوظ است

ایمن رها

تجهیزات آتش نشانی و ایمنی و فروش و شارژ کپسولهای آتش نشانی