اسكیمر چطور حسابتان را خالی می كند

اسكیمر چطور حسابتان را خالی می كند ایمن رها: مجرم حرفه ای با اسكیمر بیش از 2 میلیارد تومان از كارت های بانكی سرقت كرد.



به گزارش ایمن رها به نقل از ایسنا، روزنامه جام جم نوشت: «فعال شدن رمز پویا یا همان رمز یکبارمصرف، کار و کاسبی مجرمان فیشینگی را کساد کرده و آنها را به سمت روش های دیگر سارقان فضای مجازی برده است؛ موضوعی که رئیس پلیس فتای تهران آنرا تایید کرده است. یکی از روش هایی که این روزها بازارش داغ شده، اسکیمر است. روشی که بی توجهی مالباخته به اخطارهای پلیسی و قضایی موجب می شود در مدت چند ثانیه کارت بانکی تان را تقدیم سارق کنید. امیر ۲۶ساله یکی از مجرمان حرفه ای اسکیمر است که در عملیات پلیس آگاهی دستگیر شد و در آژیر قرمز این هفته به گفت و گو با ما نشست و ناگفته های این روش سرقت را فاش کرد.

چند سال داری؟

۲۶ سال.

تحصیلاتت؟

فوق دیپلم.

اسکیمر به چه مدلول است؟

یعنی کپی کارت بانکی.

توضیح می دهی؟

ببینید، در این روش یک دستگاه به کارت خوان یا دستگاه عابربانک نصب می شود و کارت های بانکی را کپی می کند. البته در ایران روش کارت خوان استفاده می شود و من ندیدم کسی سراغ شیوه عابربانکی برود.

چرا؟

چون آسان تر است. برای روش عابربانکی کار مقابل دوربین بانک انجام می شود و خیلی زود لو می روی. بعد هم تجهیزاتش در بازار نیست.

تجهیزات روش اسکیمر با کارت خوان وجود دارد؟

دنبالش باشی گیر می آید. بازار سیاه دارد. حرفه ای های این کار می دانند از کجا بگیرند.

تو چطوری خریدی؟

از طریق یک آگهی اینترنتی. یک قاچاقچی برایمان آورد.

چه شد که به فکر این کار افتادی؟

من درس خوانده نرم افزار هستم. با این شیوه در فضای مجازی آشنا شدم. روش راحتی برای پول درآوردن بود و باندی تشکیل دادم و شروع کردیم.

چند وقت است با اسکیمر سرقت می کنی؟

حدود شش ماهی می شود.

بقیه را از کجا تهیه کردید؟

بقیه تجهیزات در بازار راحت پیدا می شود. یک دستگاه چاپ می خواستیم و تعدادی کارت.

خوب پیداکردن کارت های بانکی سخت نیست؟

فکر می کنید کارت های بانکی، کارتی خاص با ضریب امنیت بالا است؟ کارت های ساعت زنی یا کارت هایی که با آن در اتاق های هتل را باز می کنند، هیچ فرقی با کارت های بانکی ندارند. این کارت ها را خام می خریدیم و پس از کپی کارت های بانکی، اطلاعات را روی همین کارت های خام می ریختیم. فقط یک مرحله دیگر باقی می ماند.

چه مرحله ای؟

کارت های خام را تبدیل به کارت های بانکی نماییم. دستگاه چاپ خریده بودیم و طرح هر بانکی را که می خواستیم روی آن درج می کردیم. بعد هم مشخصات می زدیم و کار تمام می شد.

چطور حساب ها را خالی می کردید؟

به طلافروشی و صرافی ها می رفتیم و طلا و دلار می خریدیم.

خب، الان برای خرید طلا و دلار کارت شناسایی می خواهند. این طوری که زود لو می رفتید.

از کارت های اجاره ای استفاده می کردیم. از معتادان کارت ملی می گرفتیم و به آنها پول می دادیم. موقع چاپ مشخصات روی کارت ها هم اسم و فامیل کارت ملی مورد نظر را می زدیم.

در این مدت چند کارت کپی کردی؟

حدود هزار کارت.

چقدر برداشت کردید؟

فکر کنم دومیلیارد تومانی شد.

تمام موجودی حساب ها را خالی می کردید؟

ما دزدان منصفی بودیم و اگر موجودی حسابی پایین بود از آن برداشت نمی کردیم.

یعنی چقدر؟

زیر ۲۰۰ هزار تومان.

کارت ها را کجا کپی می کردید؟

اغلب هم صنف های من در پوشش دستفروش کنار خیابان این کار را می کنند تا ردیابی نشوند. اما ما مغازه می زدیم. مغازه ای در ورودی شهرهای شمالی اجاره می کردیم. مسافران بهترین طعمه ما بودند. هر کسی به مسافرت می آید، حسابش پر پول است. پس از چند دستبرد مغازه را تغییر می دادیم.

فکر می کردی دستگیر شوی؟

نه. خیلی حرفه ای عمل می کردیم.

توصیه ات به مردم؟

کارت ها امنیت کافی ندارند و باید خودشان مراقب باشند که در دام مجرمان اسکیمری گرفتار نشوند. دزدان اسکیمری اغلب کارت خوان را در محلی قرار می دهند که مشتری نتواند رمز را بزند و از او می خواهند که رمز را اعلام نماید. طعمه ها هم به آسانی رمز را اعلام نموده و خودرا گرفتار می کنند. تمام مراحل اسکیمر بدون داشتن رمز فایده ای ندارد. پس رمز را اعلام نکنند تا حساب شان خالی نشود. اگر به سفر یا خرید می روید، یک کارت را برای خرید اختصاص دهید و پول را برمبنای نیاز به آن کارت انتقال دهید. موقع خرید هم از آن استفاده کنید. بعضی کارت هایی که کپی می کردیم حکم دستبرد به گاوصندوق را برای ما داشت.





منبع:

1399/05/08
15:08:54
5.0 / 5
2265
تگهای خبر: امنیت , پلیس , سرقت , فروش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵
imenraha.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ایمن رها محفوظ است

ایمن رها

تجهیزات آتش نشانی و ایمنی و فروش و شارژ کپسولهای آتش نشانی